dogodek mreženja #1

Zdravje, kakovost življenja in zdrav življenjski slog

Dogodek mreženja oktober 2023 projekt Krpan
Na dogodku mreženja KRPAN z naslovom "Zdravje, kakovost življenja in zdrav življenjski slog" boste imeli priložnost srečati raziskovalce iz celotne Evrope in raziskati možnosti za sodelovanje na področju zdravja, kakovosti življenja ter zdravega življenjskega sloga. S svojim prispevkom boste pripomogli k napredku in zdravju družbe v prihodnosti.

Zakaj bi se udeležili?

Dogodek mreženja predstavlja odlično priložnost za vzpostavljanje stikov z raziskovalci in institucijami s področja zdravja ter morebitno oblikovanje konzorcijev za prijavo na prihajajoče mednarodne razpise programa Obzorje Evropa na temo zdravja. Udeleženci in zainteresirane osebe bodo imeli priložnost razširiti svojo mrežo prek “hitrega povezovanja” in individualnih srečanj, s čimer bodo lahko prepoznali priložnosti za sodelovanje in spodbudili oblikovanje konzorcijev za prijave projektov programa Obzorje Evropa v področjih zdravja, kakovosti življenja in zdravega načina življenja. Tokratna izvedba dogodka mreženja bo hibridna, kar pomeni, da bodo na voljo tako srečanja v živo kot virtualna srečanja prek spletnih platform. Udeležba je brezplačna, število mest omejeno. Za udeležbo na dogodku je obvezna registracija.

Mednarodno povezovanje: Sodelujte z raznoliko mednarodno skupnostjo, razširite svoj profesionalni krog in spodbujajte čezmejno sodelovanje.

Gradnja strateških partnerstev: Vzpostavite povezave s potencialnimi sodelavci, partnerji ter zainteresiranimi iz akademskega sveta in tako odprite vrata revolucionarnim projektom.

Inovacije v zdravju: Sodelujte pri projektih, ki imajo potencial za promocijo zdravja, kakovosti življenja in zdravega življenjskega sloga.

Kaj vas čaka?

  • Uvodna beseda: poslušajte uvodni govor na temo Zdravega življenjskega sloga.
  • Predstavitve raziskovalnih institucij: predstavitve izbranih vodilnih raziskovalcev in podjetij.
  • Spoznavanje in povezovanje: Izkoristite priložnost, da se povežete s skupnostjo raziskovalcev na podobnih področjih. Na voljo bo organizirano “hitro povezovanje” in individualna srečanja, ki bodo maksimirala vaše možnosti za ustvarjanje povezav.

Kako sodelovati?

  • Registracija: Zagotovite si mesto tako, da preprosto izpolnite postopek registracije na tej POVEZAVI.
  • Ustvarite svojo predstavitev: Predstavite privlačen profil, ki poudarja vašo strokovnost, interese in cilje sodelovanja (predstavitveno podlogo vam pošljemo po registraciji na dogodek).
  • Odkrivanje drugih udeležencev: Pridružite se predstavitvam raznolikih udeležencev in odkrijte potencialne partnerje.
  • Zaprosite za individualne sestanke: Izkoristite priložnost in zaprosite ter načrtujte bilateralne sestanke.
  • Povezovanje: Povežite se s kolegi, izmenjajte ideje in raziščite možnosti sodelovanja.
  • Uživajte na dogodku: Potopite se v živahno vzdušje sodelovanja in inovacij.

Kdo se lahko udeleži?

Raziskovalci in inovatorji s področja zdravja, kakovosti življenja in zdravega življenjskega sloga ter strokovni delavci.

Ne zamudite priložnosti za udeležbo na mednarodnem dogodku mreženja, ki vam lahko pomaga povečati možnosti za uspešno prijavo na razpise Obzorje Evropa ter prispevati k napredku na področju zdravja!

Rok za registracijo: 23.09.2023

Pridružite se nam pri oblikovanju prihodnosti. Registrirajte se zdaj!

Agenda

Agendo dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Dogodek je organiziran v okviru projekta KRPAN »Krepitev Raziskovalne Podpore in Aktivnosti za Napredek na evropskih raziskovalnih projektih«, ki ga sofinancirata Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Evropska unija – NextGenerationEU.

Projekt KRPAN
Scroll to Top
Skip to content