DOGODEK MREŽENJA #4

Digitalno področje, industrija in vesolje

Projekt KRPAN - Dogodek November 2024
Z udeležbo na Krpanovem dogodku mreženja z naslovom » DIGITALNO PODROČJE, INDUSTRIJA IN VESOLJE« se boste lahko odprli novim priložnostim sodelovanja, izmenjavi izkušenj, mednarodnemu povezovanju, oblikovanju strateških partnerstev in inoviranju.

Sodelujte v strateških dialogih, pridobite dragocen vpogled v novosti in se povežite s kolegi raziskovalci, uspešnimi prijavitelji projektov, s predstavniki nacionalnih kontaktnih točk, s predstavniki podjetij ter z oblikovalci politik za digitalno področje, industrijo in okolje.

Dogodek ponuja edinstveno priložnost za:

  • Posvetovanje s predstavniki Nacionalne kontaktne točke za digitalno področje, industrijo in vesolje ter z ostalimi strokovnjaki;
  • Spoznavanje dobrih praks pri prijavah in izvajanju projektov iz digitalnega področja, industrije in vesolja;
  • Povezovanje z ostalimi izkušenimi prijavitelji ter potencialnimi iskalci partnerstev za prijave na EU centralizirane projekte.
KRPAN Banner IJS 2

URADNI GOVORCI

Pridružite se nam na dogodku zanimivih razprav, pronicljivih predstavitev in pomembnih povezav. Ne glede na to, ali ste raziskovalec, akademik ali predstavnik gospodarstva, je ta dogodek zasnovan tako, da bo obogatil vaše razumevanje in razširil vašo mrežo v teh ključnih sektorjih.

Veselimo se, da vas bomo lahko pozdravili in skupaj raziskali prihodnost digitalne tehnologije, industrije in vesolja.

Dogodek je organiziran v okviru projekta KRPAN – Krepitev Raziskovalne Podpore in Aktivnosti za Napredek na evropskih raziskovalnih projektih, ki ga sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Projekt KRPAN
Scroll to Top
Skip to content