zasebnost

politika zasebnosti

Na spletni strani www.krpan-projekt.si se zavezujemo k varovanju zasebnosti naših obiskovalcev. Ta politika zasebnosti opisuje vrste osebnih podatkov, ki jih lahko zbiramo, in kako te podatke uporabljamo.

Zbiranje in uporaba podatkov

Od obiskovalcev naše spletne strani ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, razen podatkov, ki jih zbira Google Analytics. Google Analytics je storitev spletnega analiziranja, ki spremlja in poroča o prometu na spletnih straneh. Uporabljamo Google Analytics, da razumemo, kako se uporablja naša spletna stran in kako jo lahko izboljšamo.

Google Analytics uporablja piškotke in druge tehnologije za zbiranje informacij o uporabi spletnega mesta. Te informacije se uporabljajo za ustvarjanje poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi na spletnem mestu in uporabo interneta. Google lahko te informacije posreduje tretjim osebam, če je to potrebno po zakonu ali če tretje osebe obdelujejo informacije v imenu Googla.

Za več informacij o tem, kako Google Analytics zbira in obdeluje podatke, obiščite: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Spletne strani tretjih oseb

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb. Nimamo nadzora nad praksami zasebnosti ali vsebino teh spletnih strani. Spodbujamo vas, da preverite politiko zasebnosti teh spletnih strani tretjih oseb, preden jim posredujete kakršnekoli osebne podatke.

Spremembe v naši politiki zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. Vse spremembe politike zasebnosti bomo objavili na tej strani. Spodbujamo vas, da redno pregledujete to politiko zasebnosti, da boste obveščeni o načinu varovanja vaših osebnih podatkov.

Lastnik podatkov

Lastnik podatkov je konzorcij KRPAN, ki ga sestavljajo ZRS Koper, Institut Jožef Stefan ter Univerza v Ljubljani.
Lastnikov kontaktni elektronski naslov je krpan@uni-lj.si.

politika piškotkov

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete spletno mesto. Piškotki se uporabljajo za pomoč spletnim mestom pri zapomnitvi uporabniških preferenc, omogočanju določenih funkcij in spremljanju uporabe spletnih mest.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke Google Analytics, da razumemo, kako se uporablja naša spletna stran in kako jo lahko izboljšamo. Ti piškotki zbirajo informacije, kot so vaš naslov IP, obiskane strani in čas, ki ga preživite na naši spletni strani. Te informacije se uporabljajo za ustvarjanje poročil o dejavnosti na spletnem mestu in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi na spletnem mestu in uporabo interneta.

Od naših obiskovalcev ne zbiramo osebnih podatkov s pomočjo piškotkov. Lahko se odločite, ali sprejmete ali zavrnete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejema piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve brskalnika, da zavrnete piškotke, če želite. Vendar pa opozarjamo, da lahko onemogočanje piškotkov prepreči uporabo določenih funkcij naše spletne strani.

Za več informacij o tem, kako Google Analytics uporablja piškotke in obdeluje podatke, obiščite: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Projekt KRPAN
Scroll to Top
Skip to content